Terugkomdag voor Stiefplan-Coaches 2020

De schoonheid van het verschil

Over verschillen en overeenkomsten tussen (stief)vaders en (stief)moeders en… hun ex-partner

Martine Delfos.jpgBij het begeleiden van ouders en stiefouders zijn er altijd veel onderwerpen te bespreken. Over de zorg voor de kinderen, het heen-en-weer schema of de rol van de ex-partner. Als de nieuwe ouders het moeilijk hebben samen, kan ieder probleem tot een conflict leiden. Daarbij speelt in veel gevallen ook het man-vrouw verschil een rol. Zij voelt zich niet begrepen door hem, hij vindt dat zij op alle slakken zout legt. Zij vindt dat hij meer tijd en aandacht moet geven, hij heeft het gevoel dat hij altijd tekort schiet.
Hoe ga je als Stiefplan-Coach om met deze verschillen? Wat kun je de partners bieden zodat ze elkaar beter verstaan en er minder conflicten ontstaan, ook met de ex-partner? Daarover spreekt Martine Delfos op de Terugkomdag voor Stiefplan-Coaches op 14 mei 2020.

Martine Delfos is wetenschapper, psycholoog en therapeut. Ze heeft verschillende boeken en artikelen gepubliceerd waaronder het boek: De schoonheid van het verschil: waarom mannen en vrouwen verschillend én hetzelfde zijn. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat zij over haar werk komt praten op onze Terugkomdag voor Stiefplan-Coaches.

LET OP: deze nascholingsdag is uitsluitend bestemd voor gecertificeerde Stiefplan-Coaches. Heeft u interesse in de Opleiding tot Stiefplan-Coach? U leest daarover meer hier.

Locatie

Voor de Terugkomdag 2020 hebben we een fijne locatie gevonden die centraal is gelegen en heel goed bereikbaar is, zowel per auto als met trein en bus: Heart to Heart Centrum in Bussum.

Kosten

Deelname aan de Terugkomdag kost € 220 (accreditatie voor MfN en SKJ aangevraagd). Dit is inclusief koffie/thee en sapjes en een uitgebreide lunch. Vroegboekkorting: schrijf je in vóór 18 februari, dan ontvang je € 35 korting en betaal je € 185. Neem je deel aan de Terugkomdag, dan ben je weer voor een jaar gecertificeerd Stiefplan-Coach.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Je betaalt per iDeal. Heb je vragen over de Terugkomdag, neem dan contact met ons op via onze administratie, administratie[apenstaartje]stiefplan.nl.

Volledige programma

Stiefplan-Coaches ontvangen een overzicht van het volledige programma via het bij ons bekende e-mailadres. Bent u Stiefplan-Coach maar heeft u nog geen programma van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via administratie[apenstaartje]stiefplan.nl.


Lees hier reviews over vorige Terugkomdagen.