lijn

Reviews

Praktijk van Marlijn

Marlijn heeft mijn partner en mij geholpen bij het vraagstuk hoe we beter kunnen omgaan met de situatie waarin wij als nieuw gezin leven en dan met name gericht op de (ongewenste) rol die de ex van mijn partner in ons leven inneemt. De aanpak van Marlijn heb ik ervaren als erg respectvol, professioneel, praktisch en waarderend.

Inge (stiefmoeder)

Mijn man en ik hebben één gesprek gehad met Marlijn.
Zéér waardevol. Na dit gesprek wisten wij dat we op de goede weg zijn en hebben we meer geleerd over het verschil tussen een kerngezin en een stiefgezin. Deze bevestiging hadden wij blijkbaar nodig om verder te kunnen.

Mirjam (moeder)

Marlijn weet op een heel natuurlijke manier tot de gesprekspartners door te dringen en brengt de boodschap helder en met de nodige humor over. Met een aantal gesprekken en met behulp van het boek “Hoe maak je een succes van je stiefgezin”, zijn mijn vriend en ik een heel stuk dichter bij elkaar komen te staan. Er is veel meer rust in ons samengestelde gezin gekomen. Hartelijk dank, Marlijn!

T, stiefmoeder uit Almere

Marlijn heeft ons geholpen om zicht te krijgen op de verschillende rollen in ons stiefgezin. Met name het formuleren van duidelijke afspraken tussen mijn vrouw en mij over de rolverdeling en de opvoedtaken hebben ons geholpen. Marlijn heeft oog voor ieder in het gesprek, is praktisch en stevig.

Hans (vader)

Toen wij op het punt stonden om ons gezin op te breken zijn wij bij Marlijn gestart met gesprekken. Hadden wij maar eerder hulp gezocht! Door de hulp zijn mijn partner en ik dichter bij elkaar gekomen, zijn wij nu een sterker team richting de kinderen en hebben we meer kennis over de complexiteit van het stiefgezin.

Hilde (moeder en stiefmoeder)

Omdat wij vastliepen met de opvoeding van onze (stief)dochter, hebben wij hulp gevraagd aan Marlijn.
Na een aantal sessies hebben wij goede vorderingen gemaakt. Wij hadden veel eerder hulp moeten vragen!

stiefmoeder anoniem

Ik zat echt in de put - de gesprekken met jou hebben mijn ogen geopend en mij veel rust gegeven in mijn situatie. Ik heb er vrede mee en kan eindelijk verder.

Anoniem - moeder