Onze opdrachtgevers

Popelier Opleiding en Begeleiding brengt gedegen ervaring mee in het geven van trainingen aan professionals binnen (zorg)organisaties. Onze aanpak staat al sinds 2011 garant voor professionele kwaliteit, maar ook voor gedrevenheid en passie voor het werken met mensen op allerlei niveaus.

Wij werkten onder andere samen met en voor de organisaties hieronder. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (zorg)organisatie of gemeente? Neem vrijblijvend contact met ons op om in gesprek te gaan.

VFAS
NVRG
Lannoo Congressen
Veilig thuis
Entrea
Rino Utrecht
Rino Amsterdam
Bohn Stafleu en Van Loghem
Fiddelaers Rouwverwerking
Medilex
Arnhems Meisje
Kind en Scheiding Assen
InHolland, pedagogiek
MFAM mediators
Therra opleidingen
MTI trainingsinstituut
Pi-Research
Bascule
Pluryn
Universiteit Twente
Accare
Mediationcongres MfN
Gemeente Westland
Gemeente Almere
SCEM Congres
Paleis van Justitie Arnhem
Tussenhuis
Humanitas
Kenniscentrum Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen, Antwerpen
Universitair Centrum Sint Ignatius Antwerpen
Stichting Fedra
Assink college, Twente
ROC Twente
Emmaus College Rotterdam

Onze opleidingen worden geaccrediteerd door Mediatorsfederatie Nederland en verschijnen in de agenda van het kwaliteitsregister van de MfN.

Ook de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd heeft onze Opleiding tot Stiefplan-Coach geaccrediteerd. Jeugdzorgwerkers met een registratie bij SKJ hebben recht op 30 punten bij deelname aan deze driedaagse opleiding.

Het Nederlands Jeugdinstituut, het kennisinstituut op het gebied van jeugd en zorg, heeft een belangrijk document over samengestelde gezinnen gepubliceerd. Dit dossier geeft achtergronden en cijfers over nieuwe gezinnen en is een uitstekende inleiding voor zowel zorgprofessionals als niet-deskundigen die zich verder willen verdiepen in het onderwerp. Ook staan er tips in voor opvoeders. Het Stiefplan, ontwikkeld door de mensen achter Popelier Opleiding en Begeleiding, wordt in het dossier aangehaald als preventieve methode om problemen binnen samengestelde gezinnen te voorkomen, en tevens als evaluatiemethode voor bestaande samengestelde gezinnen.

Popelier Opleiding CRKBO geregistreerd